Ojsan

Inte skrivit sen i fredags, sämst är jag!



I Fredags hade vi i allafall myskväll, och i lördags jobbade jag sen åkte vi till askersund på fest, jag hade skit skoj. Efter det blev det självklart örebro och donken och sen hem och sova. I Söndags åkte vi till Ikea och åt mat, helevte vad gott det var! Sen blev det soffläge resten av dagen och kvällen. På måndagen låg jag och sov nästan hela dagen, typ sjuk :s Fast lillasyster och min hund var här ett par timmar. Tisdag kom Sofie hit och drack kaffe på morgonen sen iväg och jobba lite. Kom hem, lagade mat sen kom skruttis. Kollade på Prison Break sen sova. Idag har jag jobbat, begravning i Vingåker. 40 Pers med Rut så det gick fort och var roligt. Även fast hon pratar mer än hon jobbar ibland. Nu ska jag baka en rulltårta för det vart jag så jävla sugen på. Sen kommer skruttis och då blir det lasagne, mums! :) Nej nu måste jag börja baka så jag hinner innan andra halvan kommer :) 



andra halvan, du är bäst! <3


/ buws ☆

Ikväll

har vi mys på lyckevägen!



Haha, först har vi ätit tacos och sen så har vi lekt massa lekar, kurragöma charader osv. Har as kul, tog även en bild när några tryckte ner sig i min lilla soffa, haha söta killar! :D





/ buws ☆



Jag tänker hoppa

ner från eiffeltornet!



Idag har jag tvättat och tvättat och tvättat. Hade även Thindra och Sofie på besök eftersom grannen sov :p Igår kom ju förresten Morris hit och skruva upp grejjer åt mig :) Mycket nöjd tjej! Nu har jag nyss duschat så nu ska jag torka håret sen ner i tvättstugan igen.. Förstår inte hur ja kan ha så mycket tvätt!!  :s Jaja, :)

vilka jävla muppar :P



/ buws ☆

Give it up baby

one more time!




Börjat ramla in i dåliga vaner igen, äter ingenting men sover hur mycket som hellst. Måste nog skärpa till mig lite :p Men är ju så trött hela tiden jag fattar inte, men de är nog för att hjärnan går i två hundra hela tiden när ja är vaken :) Nej lite lunch nudå, undra vad man ska laga.. Ikväll blir det i allafall Chili Con Carne, eller jag äter inte det, men Morris gör det plus att han ska ha matlådor också :p Så snäll är jag! Nej nu ska jag nog sova en stund till :p





/ buws ☆

Sons Of Anarchy

världens bästa jävla serie!


Hahaha har visst glömt bort bloggen lite efter flytten! :p Och mycket har hänt på en halv månad.. Men de gör de ju nu för tiden. Men jag trivs jätte bra i lägenheten i allafall och i eftermiddag ska vi hänga upp grejjer på väggen hoppas jag. :) Nu ska jag sätta på kaffe och läsa lite i nya Wheels tidningen jag köpte igår :D I mitten på den här månaden ska jag i allafall ringa på det dära jobbet, spännande :) Just nu känns det som att livet går bra, fast vet ju också att det kan vända på en minut tyvärr. Jobbigt när allt är ostabilt.. Men jag har ju överlevt förut så ska vell lyckas klara av det hära också. :)



Jag saknar dig vännen!




/ buws ☆

RSS 2.0