Fyfan vad du är snygg när jag är full!

Jag har supit hela kvällen för din skull.




Idag är jag glad, baaaara glad! :) Nu känns det faktiskt som att ingenting spelar någon roll hur allt går. :) Fick ju jobbet så det ska mycke till idag för att ja ska bli på dåligt humör! Börjar på måndag, ska bli så spänannde :D :D :D Längtar fan.. :) Efter arbetsintervjun åkte jag till WUC och träffa Ancki. Vi åkte till Mekonomen och hämta hennes skärmkant till bilen sen ner till terminalen. Träffa gammla lärarna och fick även köra lite hjullastare! Fan vad jag saknar det, det är ju så jävla kul! :) Amanda hämta mig där i från och vi drog donken sen hem till hennes mamma. Efter det tog ja bussen hem och nu är jag här och är allmänt glad :) Ska laga lite mat sen ta en promenix med hunden =) Sen märks det vad som händer :) är ju så glad :D :D :D :D




Fick dessutom dagens roligaste sms nyss! Det stod :

Får ju kåtslag när man går in på din facebook nakenfis!

Trodde allvarlig jag skulle skratta ihjäl mig! hahahahahahahaha. bebis <3








/ buws ☆

i'm gonna miss you where ever i go.

i'm gonna come back to walk these streets again, remember we had fun together.

Precis när allt ska bli bra, händer en sån här sak som förstör exakt allt.
Ärligt, jag orkar inte mer sånt nu.

Jag har gjort så jävla mycket dumma grejer, men man gör konstiga saker när man mår dåligt och är ledsen och förbannad. Och om man kunde göra saker ogjorda finns det mycket jag skulle ändra på. Men nu går ju tyvärr inte det. Jag älskar dig och vill bara vara med dig. Mer än så kan jag varken säga eller göra. Samtidigt som jag kan skicka femtio sms som det står förlåt i och att jag har gjort dig skit ledsen. Så ska du bara veta hur jag känner mig, när du skiter totalt i mig ena dagen fast du andra dagen kan säga att du är kär i mig och älskar mig. Du gör mig så jävla förvirrad. Och med tanke på vad som hände förra gången så.. Nej jag vet inte men jag orkar inte med mer strul. Jag är kär i dig och vill vara med dig men om det blir strul igen skiter jag faktiskt i det..


Idag har jag varit ute och sprungit för första gången på typ 3år. Kändes skönt, fick springa ur lite ilska. När jag kom hem hade mami gjort tacos! Åh jag som älskar tacos :D Sen så ringde dom från ett jobb jag har sökt också, så ska på arbetsintervju i morgon. Härligt som fan :) Nu på kvällen träffa jag även segtanten Jessica. Min bästa <3



Måste även skriva lite om Linus, så det inte blir några missuppfattningar!
Linus är en kille jag träffade i Mars. Och har pratat med han nästan varje dag sen dess, det är ungefär 5 månader. Han är min absolut bästa killkompis och ingenting annat än kompis! Jag kan prata med han om exakt allt. Säger jag att jag är ledsen gör han alltid så jag blir gladare. Han är alltid snäll mot mig och lyssnar alltid även om jag pratar om saker han inte bryr sig ett skit om. Bättre kompis är svårt att hitta. Han är världens bästa Linus!<3



Nu ska jag sova, och i morgon ska jag fundera på hur jag egentligen vill ha det med allting. Allt är så rörigt just nu, så ska träffa Bella i morgon. Hon brukar alltid få ordning på min hjärna. :) G'night!







/ buws ☆


Jag har försökt att ge dig hela skulden,

fast jag innerst inne vet att den är min.


Härlig dag igår, var hos storasyster hela dagen. Vi spelade tvspel och käka massa godis. När hennes karl kom hem lagade vi mat och kollade film. Efter det åkte jag hem och somna typ direkt. Idag när jag vaknade hann jag inte mer än äta frukost innan syster hörde av sig. Hon är jätte sjuk så fick åka och handla åt henne, och så spelade vi massa tvspel såklart! Sen drog jag till Sköllersta, till min seg tant Jessica! Satt och prata med henne några timmar och nu är jag hemma igen. Härligt! I morgon ska jag söka jobb och greja massa.. Sen på kvällen ska jag kanske till Totte. Vi lär ju märka vad som händer under dagen!


Nu ska jag bomba Linus med lite sms sen sova! G'night.



/ buws ☆

Med ena foten utanför,

Du flyger högre än oss andra, men får se upp varenda gång.


Okej, har idag konstaterat att två ägg till frukost blir för mycket. Men att tre små tomater blir lagom. Det när svårt att hålla det hära med maten.. Men ja försöker ju i allafall. Nu ska jag kolla på Criminal Minds tills att jag ska laga lunch. Efter det ska jag gå på lång promenad med min hund. Sen vet jag inte vad som händer, det märks.


Hade iallafall en jävligt bra kväll igår. Åkte till Vingåker och träffade Linus. Vi satt och prata i typ tre timmar. mys!


/ buws ☆

RSS 2.0