Det är svårt att hitta något bättre

när man har det absolut bästa! Morris<3



Pro Åbytorp idag, så jävla roligt! :D Tror dom är dom bästa Proarna att ha Julbord åt :) Imorgon är det vingåker som gäller, 100 pers! Kan bli roligt, men de är ju i kyrkans hus så = bästa köket och lokalerna! Imorgon ska jag även hinna flytta är det tänkt. Hinner nog inte allt men hinner nog en hel del :p kommer vara heeeeelt död fredag kväll! Nu ska jag flytta ner lite lådor och sen bege mig till Odensbacken där en promenad med världens bästa jessica väntar, länge sen vi sågs så ska bli både skoj och behövligt! :) Nej nu måste jag pack annars blir jag aldrig klar!



Spelar ingen roll vad, för i mina ögon är du alltid bäst!



/ buws ☆

Varje gång du säger att du älskar mig

har jag vunnit en miljon.



Idag är en sådanhära dag som jag är så glad på, synd att inte min andra halva är här så jag kunde spåra ur lite. :p Han som hade lägenheten innan mig ringde idag, så fort jag har satt över pengar till han är lägenheten min! yeeeeeeeah!!!! :D Så flyttar i helgen :)) Insåg även att jag inte skrivit i bloggen på en veckan och fem dagar, det har varit för mycket med jobb! Och det kommer det vara den hära veckan med men det behövs! Har nyss kommit hem efter att ha serverat ca 120 personer på julbord. Och alla var sååå nöjda :) Imorgon ska jag och RallyRut till samma ställe igen men då är dom bara 50 pers. Pro Åbytorp, alltid skoj med gamlingar :) Nu ska jag packa lite och sen slå på några avsnitt med CSI innan jag ska sova, ny dag i morgon! :)






/ buws ☆


Känslan att inte veta

vad jag egentligen vill med livet är jobbig och ger mig huvudvärk!


Städat hemma och tvättat lite idag, sen iväg och jobba. Efter det följde jag med bästis och åkte lastbil en sväng! Fan vad skoj det är, skulle nog tagit lastbilskorte i allafall :p jaja, nu blir det sängen för i morgon är det hel dags jobb! Men kvällen hoppas jag på att den blir bra, hoppas..





 Vill egentligen spola tillbaka tiden till den
 hära kvällen fast jag vet ju att det inte
 går, men då var jag nog lyckligast på
 hela jorden. Fan att man kan välja så
 fel ibland.. Ska lära mig lyssna och
 välja trygghet framför roligheter.
 Om jag bara kunde få göra om och göra rätt.



/ buws ☆

RSS 2.0