Det är att leka med eld

när du drar upp det här igen, det finns inget att förklara.


Dubbel begravning  i fredags, gick lika bra som förra gången. :) På kvällen åkte jag in till stan och va med emelie och min favvo en sväng. Sen åkte jag och Emelie med Marbrink sen körde dom mig till Totte. Där Gelo Oskar och Offepiller också va :p Sov där för vi skulle upp skit tidigt sa dom, men som vanligt kom ingen av oss upp i tid ;) Men alla va uppe strax efter sju.

Efter ett tag kom vi iväg i allafall, åkte till brändåsen, tanka och fixa lite. Åkte till Bodin och sen vidare in till Fjugesta, när vi stannade i Fjugesta hade Offepiller redan däckat. Iväg mot Kristinehamn,  in på power marknaden och sen stod vi på parkeringen ett tag. Åkte till donken och käka sen in till Örebro. Fast först världens jävla omväg igenom Fjugesta, grusväg mellan Fjugesta och Viby sen motorväg till Örebro... Fy åt helvete vad trött jag va redan då, och då va klockan typ 19. Iallafall, in till Örebro. Ett par varv på stan, en sväng till mässan sen hämta vi Makkan. Tillbaka till Mässan sen vidare till Vevhuset som hade fest. Va där en stund sen åkte vi till Hällabrottet och där blev vi kvar hela kvällen tills vi åkte hem. Så vi va hemma typ 4 :)

Vaknade klockan tio? Nej då va klockan nio.. Nej va fan va klockan? Haha de va en jävla diskution om det,:p Iväg och käka på grillköket. Sen hämta min syster mig, åkte till pappa. Va där i tre timmar. Körde tillbaka mig till Totte och dom. Vi kolla på film och käka. Sen somnade jag på soffan.

Nu kom jag nyss hem, trött som ett as men har lite att göra innan jag åker och jobbar en sväng :) Jag vill flytta nununu! Men nu ska jag ner och äta frukost, röka,duscha och fixa massa :)

 

/ buws ☆

jag tänker inte fastna igen

hur mycket du än försöker..




Vakna, duscha sen till ica och handla lite frukost till min dröm, hem till han å kolla film. Sen hem, käka åkte och jobba. Träffa sofie och tjockis åkte och bowla med dom och min favvo! :) skoj som fan :D fast ja kom trea :/ men ja lever för de :) åkte till mässan och stog där å prata med massa folk :p trevligt :) nu ska jag sova för det är dubbel begravning i morgon :) natti!


/ buws ☆



Skottskadad!!




Jodu, min favvo skulle ju börna på helges sko, ja gick bakom och så sa det pang och sen fick ja ont :( jävla skit..



Körde leverans in till stan, sen åkte jag till Marieberg. Handlade lite smågrejjer och även en ny mini tavla :) Åkte hem, sov en stund he-he .. Sen iväg och köra leverans igen! Träffade Ancki och Emelie vid Marieberg, åkte hem till Emlaan och tattuera mig! :D Sen träffa robin och helge, sen in till stan och va med dom + freddy sofie tjockis och jerry :) Men nu är jag hemma och ska sova tänkte jag, jobb i morgon med :))! :D








/ buws ☆



Jag är faktiskt nöjd!

Tack Emelie :) <3



Han har makeup

och dansar gogo.




Tänk att en person kan göra en på bättre humör bara genom att visa att den bryr sig.




Iväg och bytte bil imorse, ehm ja fick en AUTOMAT?! :S!!!!! Vet inte vad dom tänker med ibland alltså.. Men men, jobba lite sen och träffa michaela en sväng :) Mot kvällen hoppas jag ju dock på att min fru är ledig och inte vänsterprasslar med håkan! ;) hähä, nej nu ska jag städa lite, tjoheeej :D






/ buws ☆



Jag ville vara stark

och klara mig själv, men fan vad jag behöver ha dig här ikväll.






Märkligt att det kan vara så svårt att svälja sin stoltet och be om förlåt.

Vet inte längre vad jag ska tro.
Jag tänker på alla saker jag sa,
som jag lovat när allting kändes bra.
Jag menade allt men har ändrat mig nu.




Jag kommer aldrig ha tålamod nog att försöka få någon att förstå.

Varje liten sak som du gör

och varje ord som jag hör..


Måndagen då, när ja kom hem så sov ja till tolv. Gjorde mig i ordning och åkte in till stan. Hämtade upp Micha och åkte till arbetsförmedlingen. Fixa papper och grejja lite. Körde hem henne sen hämta Ancki. Lunch på donken och sen jobba :) Hem till henne och där vart det mys gånger tusen!



Körde henne till skolan sen hem och börja rensa garderoben >.< inte kul! Helvete vad saker jag har! :/ Åkte till chefen och prata lite sen hem och mys med lillsyster <3 Nu ligger jag i sängen och ska snart sova tror jag. Bilen ska lämnas in på service i morgon och så ska jag jobba en sväng :p nu blir ja bombad på msn av en kärring! hejsvejs :)








/ buws ☆


Helgen har varit sjukt konstig

men lika glad är jag för det tack vare mina underbara vänner <3




Kortfattat :

Torsdag: Jobb på advokatbyrå, riktigt kul faktiskt sen träffa micha :)

Fredag: Begravning i Vingåker, gick bra :p Sen iväg till tobbe. Vi satt hemma hos räkan och fredrika kollade på film. Dom somnade så vi åkte in till Örebro och hämta sebben från krogen. han va skiiiit full! skoj :D

Lördag: Jobba under dagen efter det hämta fredrik mig så åkte vi på bilträff. Träffa massvis med folk, sen blev de kaos och så åkte jag med 64an hem.

Söndag: Skönaste dagen trots lite bakis. Nästan direkt när jag vakna började vi städa lägenheten. EFter det vart det tacos och soffmys med alla mina tjockpojkar :D Efter det blev det lite garagehäng och sen senare en matlagning igen och ännu mer soffmys. Bästa dagen på länge! :)


Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min dröm igen. Tur att han tar hand om mig när ja mår dåligt. Måste tacka gud för att han finns! G'night.

/ buws ☆




Jag var så jävla säker

men nu snurrar det i tankarna hela tiden..



Försvann iväg till tobbe igår (igen), va med han och sebben, åt pizza osv. Sen hem till tobbe och sova. Åkte och jobba i Österåker idag. Skoj! Efter jobbet åkte jag hem och vilade lite sen drog jag in till stan och träffa min fru Ancki och Håkan :D Tog en sväng till donken sen träffade jag Emelie och Sofie en sväng. :) Nu är jag hemma och ska snart sova för det står jobb på schemat i morgon igen :D Någon invigning av en ny advokatbyrå. Spännande :) Usch vad jag vill att det ska vara helg..

Oldie!





/ buws ☆


ahaaa, testar lite!

Alexandra Buws



Din närhet gör mig varm

och jag hatar att vara utan dig.





Kom nyss hem från Tobbe, var egentligen planerat att jag skulle hem igår men sen blev de knas så då stanna jag istället. Plus att dom hade stängt av vägen :p . Nu ska jag snart iväg och jobba :D Sen får vi se vad som händer. Hoppas att Emlaan kan tatuera mig idag i allafall :) Nej nu måste jag iväg :)



/ buws ☆

baaaabaaaaaaaaammmmm

nananananananana




Kom inte på något bättre att skriva, HÄHÄ!! Nej men sitter i Ramsberg hos tobbe. Han duschar och grejjar sen vet jag inte vad vi ska hitta på, men det blir nog skoj i allafall. Ska fixa så ja kan mms-blogga istället när jag kommer hem senare ikväll. :D För då kommer jag kunna uppdatera lite oftare. :p



/ buws ☆



Du är charmig,söt och allt de där!

men mot honom är du nollnoll!



Vakna för typ en timme sen men har kollat på VLB :p Nu ska jag ta en kort promenad med hundvalpen sen plocka i ordning på mitt rum. :) Fast tänkte redigera lite bilder lite fort först :p skojsigt! Vill att det ska bli eftermiddag, nununu!! :)






/ buws ☆





Du har det där som andra saknar

ärligt talat är det dig jag vill ha !


Tänk om livet kunde kännas så härligt jämnt som det gör idag! Lördag & Söndag har varit så jävla bra. Har haft så jävla kul och sluppit massa Örebro folk! :) I veckan ska jag jobba, tisdag onsdag torsdag fredag och lördag! :D så jävla fint, men i morgon är jag ledig. Sova heeeeela dagen sen kanske det blir en tripp till Lindesberg. Eller jag hoppas det i allafall :) Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film. Längtar tills i morgon :D! Puss och godnatt..

Oron och rädslan har försvunnit, nu är jag bara glad och hoppas på det bästa. :)




/ buws ☆

Jag är rädd,

men ändå vill jag.. Vi får se hur det blir.




Åkte till Ancki igår, hade massa skoj sen mös vi ner oss i soffan med chips och dipp framför en film. :) Fick gå upp skit tidigt eftersom hon går i skolan så ja kom hem för typ 45 minuter sen så nu ska jag sova några timmar tänkte jag. När ja vaknar ska jag städa hela rummet, suck...



/ buws ☆

Det är svårt att hitta något bättre

när det passar så jävla bra! Det var ett bra tag sen det kändes så bra..



Haha fyfan vilken helg :D I fredags va jag med michaela sam och freddy, åkte och käka lite sen blev det mässan. Ett par öl och så hamna jag i en bil full med lindesbergare :p Men roligt hade jag!!

Så vaknade i lindesberg på lördag morgon. Tur att Tobbe var så snäll att han körde hem mig, :) Iväg och jobba nästan direkt när jag kom hem. Efter jobbet blev det käk med familj, alla syskon och respektive. När ja var mätt och hade fixat mig hämta Fredrik mig så åkte vi in till stan, tvätta hans bil och grejja. Tog en sväng förbi mässan sen åkte vi till han och kollade på film :p

Söndagen bestog av käk med mina fina tjejer i örebro. Dom laga lyxmat å det va förbannat gott :D På kvällen kom Tobbe från linde förbi och kolla på film. :)

Och idag har jag jobbat! Jobba jobba jobba. Men nu är jag ledig tills på torsdag då det står sopplunch på schemat! Spännande :) Men resten av dagen tänkte jag spendera med Ancki! Men måste hitta någon som kör dit mig först :p Annars får ja åka buss! Hatar buss :( Men vad gör man inte för sin fina fru?! :D


Jag älskar dig min fina! <3






/ buws ☆

Jag vet att jag kan ignorera

så länge det inte berör mig.....



HEJ JAG VILL VARA SMAL IGEN ?!






Är sjuk, det suger. fuuuuuck!

 

/ buws ☆

Tog en paus

och det var skönt!



Sitter på wuc, känns som att jag är här hela tiden även fast jag inte gillar den hära skolan så mycket. Men idag är ja här för att jag är privat taxi åt Ancki :p Och dessutom sitter jag ju mest still vid en dator så :) Helgen var helt konstig, :s I fredags var jag på bio med Fredrik, skoj som fan :D sensre vart det knas men som tur var hade jag ju min fru hos mig då :) På lördagen blev det jobb jobb sen senare fylla som också sluta i kaos pga små äckliga fjortisar som åkte med. Dock slängde jag ju ut en :p Söndagen va en sån här bra dag. Lekte med Micha några timmar sen åkte vi till Sam och kollade på film och flumma lite. Och igår åkte jag upp till Loka där Daniel körde skotare, åkte med han ett par timmar sen åkte ja till frugan å sov där :p efter en vända in till stan och hon trodde vi skulle välta men de va skoj :D



Senare idag ska vi på Sannamarken. Mycket skoj :)


/ buws ☆




RSS 2.0