Jag har försökt att ge dig hela skulden,

fast jag innerst inne vet att den är min. G

Det är så svårt att få dig att förstå mina tankar.

Nu är det sådär igen, jag behöver prata av mig, eller ja skriva iallafall. Men jag kan inte sätta ord på känslorna som vanligt. Även fast jag tränat på detta. Många gånger, många möten. Men det är ändå lika jobbigt varje gång. Egentligen vill jag bara skrika rakt ut, och springa flera mil. Kanske springa till dig, även fast det är du som gör mig ledsen.


Jag har ingen aning om hur jag mår på insidan, jag har inte vågat kolla in än. Har slagit iväg varje tanke som kommit upp men nu är det inte lika enkelt längre.. Det blir tyngre och tyngre och man orkar inte hålla imot länge. Det finns så mycket som snurrar runt.. Men jag tror han såg i mina ögon när jag gav upp och då gjorde han samma sak.






Tar en promenad med Fredrik, tack för att du alltid är bäst mot mig. <3




/ buws ☆




Allt du sagt till mig om vad andra säger

om dig är sant. Och du får faktiskt skylla dig själv att folk tycker att du är vidrig och jävligt omogen. Du har liksom skapat allting själv. Du är inte 15 längre, väx upp...





I söndags hämtade favvo mig så åkte vi och hälsa på philip en sväng, och sen marcus en stund på mässan. Åkte hem till favvo och sov :)  Igår följde jag med han till skolan en sväng. Fast där var jag med Micha :) När favvo slutat körde han upp mig på stan och jag gick till statsbiblioteket. Efter en timme kom Jessica och hämtade mig, vi tog en sväng i stan sen hem till henne & Johan. Kollade på tv och snacka skit i soffan ett tag. Och så kom Johan hem och lagade mat åt oss, himla snällt! Och riktigt gott :) Sen åkte vi till skölllersta en sväng och hälsa på Johan2 å Victor. Sen tillbaks till Kumla där hämta min favvo mig. Åkte till mig å hämta lite kläder sen in till han igen. Käkade mat och kolla på TV en stund sen soooova. Nu har ja nyss gått upp, ska försöka få liv i han också för vi ska städa :p å sen ska jag duscha och fixa lite innan vi åker :)




/ buws ☆

Det är en sång om enkelhet,

det lilla som vi alla vet.


Hade skit skoj igår med grabbsen! Åkte till Eskilstuna över dagen, sen åkte vi tillbaka till Örebro på kvällen. :) Idag mår jag dock jäävligt dåligt! :( Men men, i morgon är det vardag igen och bara 5 dagar kvar till nästa helg. Som troligtvis bli väldigt lugn. Ska eventuellt till Björkvik på lördagen då och kolla på när pappa kör men inte helt säkert än. :) Nu ska jag kolla på en film och mysa ner mig ensam i sängen, skönt!




3 gången, kanske?




/ buws ☆

kyss kuken

hur ska man kunna må bra när allt bara går åt fel håll? Näe fyfan, idag ska jag vara full hela dagen. Imorgon ska jag gå under jorden, lika bra!
DET HÄR GÅR FÖR FAN INTE! JAG BLIR GALEN.


Som ett försiktigt glädjerop

det liv vi måste klara av.




Idag följde jag med min favvo till skolan. Sen körde jag Micha till bussen och hämtade lillebror Jerry, körde han till hans jobb sen hämta ja upp min favvo från skolan. Efter det åkte vi till min favvo och han kolla film och jag sov. Efter det drog vi till Vintrosa å träffa Hasse Lars Tommy & Johannes. Följde med dom till Örebro och dom käkade. Och så drog vi till Odensbacken, träffade Micha & Agge. Efter det drog vi hem till mig å hämta lite saker. Sen in till stan igen å hämta jerry, käkade donken sen till mässan och träffade lite folk. Nu är vi hemma och ska sova, skönt!! G'night







/ buws ☆

Det finns en sång som säger allt

som värmer när det blåser kallt.


Igår när ja kollat på lägenheten åkte jag in till stan. Gick till arbetsförmedlingen & fixa sen hämta min favvo mig. :) Åkte hem till han och lagade mat. Och så blev vi tvugna att hämta lilla jerry :p O sen skulle dom, båda två, duscha!! Snabba klubben? Neeeeeeej! I allafall när dom va klara drog vi upp på stan för jerry skulle fixa lite. Sen bar de av mot fjugesta och calle :D Satt där och prata med calle mia och så kom lillebror simon också :) skojsigt :d Å sen va de dags att åka hem och sova.
Och nu har ja nyss gått upp, min favvo är i skolan. Vi får se vad den här dagen bjuder på :)



/ buws ☆

.





Vi blir alla arga när folk säger saker vi inte vill höra.
Särskilt när det känns lite misstänkt.
Men saningen är alltid nyttig.

Även om man mister respekten för någon.

.

Det finns saker vi inte vill att det ska ske,
men som vi måste acceptera.

Saker vi inte vill veta,
men som vi måste lära oss.

Och människor vi inte kan leva utan,
men som vi måste släppa.

Även fast det inte är speciellt jobbigt

så snurrar det i tankarna hela tiden..



Idag ska jag iväg och kolla på lägenhet :D Ska bli skojs. Så får man veta om man får den typ på fredag tror jag. :) Hoppas hoppas! Skulle ju vara så jävla bra :p Näe nu ska ja fixa till det här förbannade håret. Måste klippa mig snart. jaja :)



/ buws ☆

Jag försökte få in alla orden du sa

men du vet inte hur dom smakar.


Förra inlägget va det min favvo som skrev!!


Min favvo hämtade mig från jobbet igår och så åkte vi till han. Han bytte om och grejja sen åkte vi till mig oh fixa lite. Efter de drog vi till Odensbacken och träffa Sofie & Adde. Följde med dom in till stan och sladda lite sen åkte vi hem och sov. Idag har vi kollat på film typ :p Ska vell förbi arbetsförmedlingen en sväng och så träffa pappa :) Skojsigt! Sen ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir nog bra ändå :) Nu ska vi laga mat. :*


/ buws ☆

I RÖVEN? :O

bööööööööööggggrrrrrööööööööövvvv







Ljusen är tända

för dom som har lämnat vår plats för snabbt.




Nu har min favvo åkt hem. :/ Vi har kollat på film och bara haft det mysigt. Ska snart krypa ner i sängen och sova så jag är pigg i morgon! :) 5 Arbetsdagar sen helg, fast jag vill egentligen ha helg nu!!! :( Hatar dessa arbetstider för ja kan ju inte göra något i veckorna.. Går upp 8/9 åker bussen vid 10, jobbar och sen bussen hem och är hemma 23 ungefär! Måste hitta något annat tror jag. Har ju inget liv kvar annars! Nej nu äre sängen som gäller!



Kan ju även passa på att säga att jag byter nummer i veckan! Men säger till när det blir, så får ni säga till om ni vill ha de. Tycker även att läsar siffrorna har legat rätt högt sen jag började blogg. Riktigt kul att se faktiskt! Funderar på om ja ska ha en sådanhär frågegrej, där man frågar vad man vill! Vad tycker ni? G'night!



Usch vad bra du är min favvo! <3


 

/ buws ☆


Alla vill ha dom.

Ta på dom, bara vara nära dom det är tuttar!



Har låten på hjärnan hela tiden! :o Fyfan vilken härlig helg alltså. I fredags körde jag på min favvo<3  Riktigt kul faktiskt, det va race och senare massa slagsmål. Och i lördags så jobba jag hela dagen, sen åkte jag till Mullhyttan. Hade skit skoj med min favvo, Ronja, Tjockis, Steffe och alla andra. Idag, söndag så åkte jag och jobba direkt när jag kom hem. Efter jobbet käka jag pizza och kolla på film. Nu har jag nyss duschat och ska städa lite. Väntar på att min favvo ska komma :) Sen är det 5 arbetsdagar till nästa helg. Underbart! :)


Även lärt mig en sak i helgen, det handlar inte om att vara där det är massor av folk. Så länge man är med folk man mår bra av och har kul med så blir det inte bättre! Lördag kväll var fan det bästa på lääänge! 



<3


 

 

/ buws ☆


Nu får det vara som det är, ingenting.

Det är lika bra, och den här gången har jag bestämt mig!




Sitter hemma och lyssnar på lite musik, sjukanmälde mig idag. Va in till stan med mammas bil och tog en cigg med favvo och dessutom handlade lite åt mamma. I förrgår orkade jag verkligen inte skira va så jävla trött och inte igår heller så. Men nu är de ju så att jag jobbar i morgon och på söndag också. Så blir eventuellt bara nåååågra öl ikväll! Eftersom jag börjar rätt sent.. :) Tror den här kvällen kommer bli kaaanon :) ! Nu ska jag fixa lite på rummet.



/ buws ☆

Alla får ligga

Ska vi ligga ligga ligga?

Bästa låten :))




Ska du inte önska lycka till?

Har du inte fått det som du vill?



Ucsh vad det regnar ute, inte bra! Kommer bli dyng sur när jag går till bussen.. Men är riktigt sugen på en till arbetsdag. :)) Men nu måste jag fixa mig så ja inte kommer försent. Och idag är sista anmälningsdag på lägenheten så hoppas :D Hejsvejs.




/ buws ☆

I take a part of you with me now

and you won't get it back.




Första riktiga arbetsdagen avklarad! Gick därifrån riktigt nöjd faktiskt. 3 sälj! :D Jag är skit nöjd. Och det var faktiskt rätt roligt. Det är ingenting ja kommer jobba med hela livet utan bara nu för stunden. Det ända negativa idag var att ja fick världens jäävla skoskav av dom nya skorna :/ Men dom är snygga så ja får lida lite tills jag har gått in dom :)) Just nu är livet underbart! Fast bäst blir det nog på torsdag för då får ja Tacos, Jag älskar Tacos!








/ buws ☆

you took my breath away

och jag vill aldrig hämta den.


Varför är man vaken klockan 8 på morgonen när man inte börjar först klockan 16? Blir så trött på att ja aldrig kan sova ordentligt längre. Men nu ska jag gå ut med hundarna sen tänker jag lägga mig och kolla film och hoppas på att somna lite mera :)






/ buws ☆

Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen.

för allting går vidare fast saknaden skaver.



Helt okej dag faktiskt :) Jobbet är vell sådär men det duger för stunden. Fick i allafall en väldigt trevlig arbetskamrat! Så de kommer nog bli bra. Vart även en trevlig promenad när ja kom hem, fast en kort eftersom det regnade så :/  Fan den här dagen har varit riktigt bra! Kanske för den fick världens bästa start? Har precis sagt godnatt till min dröm så nu ska jag kolla Criminal Minds sen sova. Ny arbetsdag i morgon.


Idag bara älskar jag livet! :D G'night!


/ buws ☆

Du får min värld att snurra.

Ingenting blir bättre av att gräva ner sig,
men jag kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig.



Började dagen med att ta en cigg med min dröm. :) Nu sitter jag och lyssnar på musik & väntar på att tiden ska gå så ja kan åka och börja på första arbetsdagen. Börjar kvart över tre idag. Den här veckan kommer bli jobbig. Jobbar på VM mån-fre och sen åt Ethel lör-sön. Tror inte jag har jobbat så många dagar i sträck i hela mitt liv O.o Men det ska bli spännande. Kommer vara skit trött. Jaja, nu ska jag kolla lite på Criminal Minds!





puss / buws ☆

Telefon kö kan ta sig i röven!

Och sveriges sjukvård kan ta sig i röven..


Liten uppdatering om vad som hände i helgen kanske? Mjaa liiiite! I fredags var jag på mässan, träffade massa folk. Vart även Race lite senare. Skit skoj eftersom några från Speed Trap's körde :) Sen på lördagen jobbade jag. Efter jobbet körde mamma mig till Mosås och där väntade Håkan Jimmy och Erik. Körde in till stan där vi hämtade upp Carro och Amanda. Åkte till Hällabrottet var där hela kvällen sen åkte vi in till stan och käkade på Max. Sen körde jag hem dom sen sova.


Idag har jag inte gjort någonting! Senare mot kvällen fick jag sådär sjukt ont i magen så ringde till sjukhuset och förklarade hur det låg till. Dom tyckte jag skulle åka in till akuten så min bästa Jessica körde in mig. När vi väl kom till Akuten blev vi skickade till Akutkvinnokliniken. Dom gjorde massa tester och skit sen sa dom att jag skulle ta det lugnt ett par dagar och om de inte gick över skulle jag höra av mig. Tack tack.... Efter det drog jag och Jessica donken och sen körde hon hem mig.


Nu håller jag på och laddar ner lite Criminal Minds och taggar första arbetsdagen i morgon :) Spännande! Nej fy nu måste ja vila lite. G'night!

Fredagens kläder (:




Och så lördagens! :)



/ buws ☆

Ska du inte gratulera mig?

Jag är inte längre kär i dig.



Vilken jävla kväll igår.. usch. Nu ska jag iväg och jobba sen ska jag köra b-juckers! :)



puss. / buws ☆



Att sakna någon mycket gör ont,

samtidigt som ett okej inte är svårt att skriva.




Vaknade endast två gånger inatt! Framsteg. Men nu äre dags för jobb, och hoppas på en riktigt rolig kväll idag igen :)) Jobbar i morgon också :/ men det är ju pengar. Ska köra på kvällen också, skoj :))




Vill bara att allt ska bli bra igen, det här är skit jobbigt.



/ buws ☆

Tankarna och allt det jobbiga

liksom tog slut ikväll.



Haha fyfan vad skoj jag har haft det ikväll! Hasse Tommy och Markus kom och hämta mig och så drog vi ner till Odensbacken och skulle käka. När vi hade ätit klart spåra grabbarna ur totalt! Trodde jag skulle dö av skratt fyfaaan :D A det är svårt att ha tråkigt med dom :)) Nu ska ja kolla film och sova, jobba i morgon och så äre party? eller... haha!



/ buws ☆

Jag försvinner inte,

jag sitter i min cell och väntar.


Mat = check! Nu har även Lina & Oskar kommit hem. Och tur va vell det för jag hade små djurs invation i mitt rum och snäll som han är dödade han varenda en! :) Nu har det börjat åska som fan också. Imorgon ska jag jobba också, i vingåker med rally rut :)) Nu ska jag kolla lite Criminal Minds och typ sova. Något mer lär inte hända idag :)




/ buws ☆

Now this is not the time or the place

 for a broken-hearted 'cause this is the end of the rainbow where no one can be too sad.



Nu har det blivit sådär kallt ute igen så får äntligen börja använda mina Speed Cowboy jackor :D Nu har jag nyss varit ute och rastat hundarna, damsugit och städat nedervången så återstår bara matlagningen :) Men lugnar mig lite med den eftersom jag inte är så hungrig längre. :s Ska grejja lite med datorn tror jag.






/ buws ☆

Och människor vi inte kan leva utan,

men som vi måste släppa.



Blev ingen matlagning igår för Fredrik kom och vi tog en promenix med hundarna. Var riktigt skönt och prata med någon man inte pratat med på länge och trevligt var det :) Efter de tog ja en macka sen gick ja upp till min cell. Frös som fan och hade skit ont i magen, försökte sova men det gick inte först. Efter ett par timmar somnade jag i alla fall men vaknade vid två igen, somnade fyra och vaknade nu. Måste göra något åt det här för det går ju fan inte. Ska ringa Vårdcentralen sen! Men nu ska jag städa cellen sen ner och röka, städa och laga mat. :)





/ buws ☆

RSS 2.0